Autor |
Wiadomość |
Michał
Moderator
Dołączył: 01 Cze 2008
Posty: 139
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Czw 9:54, 22 Mar 2012 |
|
Posiada ktoś materiały na 3 koło lub wiec gdzie je można znaleźć?
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
|
|
Willow
Dołączył: 31 Sie 2008
Posty: 40
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: zza winkla Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany:
Pon 15:59, 26 Mar 2012 |
|
wszystkie poza tymi od Jokera(nie chodzicie na wykłady hohohohohahahaha... buhahahahaha... a nam i tak za to płacą hyhyhyhy... hłehłehłehłe) są na srEduwecie.
Ma ktoś te garmażeryjne i jajcy?
EDIT: Dobra, są na medwecie.
|
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Willow dnia Pon 17:27, 26 Mar 2012, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
|
krzysia
Dołączył: 14 Cze 2008
Posty: 134
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Pon 17:16, 26 Mar 2012 |
|
Ja wrzucalam zdjęcia na medwet 07 z tych ćwiczeń z malickim
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
ap
Dołączył: 12 Wrz 2008
Posty: 146
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Śro 16:10, 11 Kwi 2012 |
|
osoby, ktore juz pisaly kolo moglyby podac pytanka??
z góry dzięki!!!
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
Agatha
Dołączył: 09 Cze 2009
Posty: 120
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wałbrzych / Wrocław Płeć: Kobieta
|
Wysłany:
Śro 22:14, 11 Kwi 2012 |
|
1. Dlaczego mięso ryb jest mniej trwałe od mięsa zwierząt rzeźnych
2. Co to są konserwy 3/4
3. Wędliny podrobowe - jak się je robi (nie pamiętam dokładnie pytania, ale chodziło o ten schemat po kolei co się robi)
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
SpriteLight
Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 34
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Płeć: Kobieta
|
Wysłany:
Pon 20:23, 16 Kwi 2012 |
|
A jakie pytania pojawiły się dzisiaj na kolokwium?
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
garnek
Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 123
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Pon 22:29, 16 Kwi 2012 |
|
Chłodzenie tuszek drobiowych
Podział kiełbas ze względu na wydajność
Podział kiełbas ze względu na rozdrobnienie
Wpływ probiotyków na zdrowie człowieka
3/4 konserwy
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
iti
Dołączył: 09 Mar 2009
Posty: 106
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Płeć: Kobieta
|
Wysłany:
Pią 17:14, 20 Kwi 2012 |
|
1.Opisać co to są konserwy tropikalne.
2.Produkcja wędzonek.
3.Probiotyki - co to jest i zastosowanie.
Druga grupa
1.Zanieczyszczenie mikrobiologiczne tuszek drobiowych.
2.Produkcja parówek.
3. Prebiotyki - co to jest i wymienić.
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
|